Kauneushoitola Kritsana

Kauneushoitola Kritsana Viherkalliossa

Käy katsomassa Facebookissa ja Instagramissa olevia kuvia ja videoita kauneushoitolani toimitiloista ja tietoa erilaisista ajankohtaisista hoitopalveluista. Painikkeet Facebookiin ja Instagramiin löytyvät myös tältä kotisivulta hinnaston alapuolelta, jos et ole tallentanut niitä puhelimeesi. Jos Sinulla on kysyttävää tai mietityttää, että sopiiko jokin hoito Sinulle, niin ota yhteyttä. Meillä voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. Klassinen/öljyhieronta myös Epassilla tai Smartumin MobilePay:lla.

Henkilökunta

Employee picture

Kritsana

Asiakkaan kanssa yhdessä keskustellen löydämme parhaiten soveltuvan hoidon, joka kaunistaa, rentouttaa ja virkistää. Olen kouluttautunut kosmetologiksi 2.5 vuotisessa koulutuksessa Helsingissä ja olen Suomen kosmetologiyhdistyksen jäsen. Siten voin tarjota asiakkailleni ammattitaitoista hoitoa kasvo-, käsi-, jalka- sekä kokovartalohoidoissa. Thaimaassa työskentelin Beauty Salongissa ja siellä työhöni kuului mm. spa- ja thai-hierontaa.

Lahjakortit

Ajanvaraus

E-passilaisille tiedoksi: 1.1.2024 lähtien E-passilla voi maksaa kauneushoitolassani vain klassisen/perinteisen öljyhieronnan. E-passi on antanut tällaisen määräyksen Verohallinnon muuttuneiden säädösten johdosta.

Yhteystiedot

Tervetuloa Kauneushoitola Kritsanaan! Parkkipaikka autollesi hoitojen ajaksi löytyy kauneushoitolani edestä. Lisää parkkipaikkoja löytyy Viherkalliontielle kääntymisen jälkeen melkein heti oikealla puolella.

Sijainti

 Kauneushoitola Kritsana

 +358503565448

 Viherkalliontie 1 02710 Espoo

 kauneus.kritsana@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Nämä hinnat näkyvät myös ajanvarauksessa.

KasvohoidotHinta alk.
Kasvohoito, perustaso
Kasvohoito kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa. Hoitoon kuuluvat lämpöhöyry, alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.
85,00 €
Kasvohoito, laajempi
Täydellinen kasvohoito puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoito sisältää lämpöhöyryn, alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.
109,00 €
Kasvohoito+koko vartalo hierontapaketti
Täydellinen kasvohoito puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen hieronnan, naamion ja kokovartalohieronnan ja loppuvoiteen.
129,00 €
Kasvohoito+ timanttihionta
Tehokas kuorinta tasoittaa ihon epätasaisuuksia, arpia ja jounteita sekä kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan. naamion ja loppuvoiteen. suositellaan sarjahoitona.
85,00 €
Kasvohoitopuhdistus,Ulträänipudistus
Ultraäänipuhdistus Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta, kulmien siistiminen, naamio, hieronta ja loppuvoide.
85,00 €
Kasvohoito ulträänikäsittelyllä
Ihon tehokkaasti kirkastava ja puhdistava hoito. Ultraäänen aiheuttama värinä nostaa epäpuhtauksia pois ihosta tehokkaasti ja kivuttomasti. Kasvohoito ultraäänipuhdistuksella sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ultraäänellä, syväpuhdistuksen ultraäänellä mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, naamion ja hieronnan sekä loppuvoiteen.
109,00 €
Kasvohoito ja silmänympäryshoito
Kosteuttava ja uudistava hoito kirkastaa väsynyttä silmänympärysihoa. Hoidossa käytettävät tuotteet ja hoitomenetelmät tasoittavat hienoja juonteita, sekä poistavat tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholta. Silmänympäryshoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan, hieronnan, voidemaisen naamion koko kasvoille.
85,00 €
Täydellinen kasvohoito ja silmänympäryshoito
Kosteuttava ja uudistava hoito kirkastaa väsynyttä silmänympärysihoa. Hoidossa käytettävät tuotteet ja hoitomenetelmät tasoittavat hienoja juonteita, sekä poistavat tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholta. Silmänympäryshoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan, höyrytyksen mekaanisen, kulmien siistimisen, hieronnan voidemaisen naamion koko kasvoille, loppuvoiteen.
109,00 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
Ihonpuhdistuksessa keskitytään epäpuhtauksien mekaaniseen poistoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, kulmien siistimisen (miesten ja naisten), naamion ja loppuvoiteen.
85,00 €
Nuoren ensimmäinen kasvohoito
Auttaa nuoren ihon hoitamisen rutiineissa löytämään omalle iholle sopivia tuotteita ja menetelmiä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.
70,00 €
Miesten Fresh Up -kasvohoito
Miesten Fresh up-kasvohoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää analyysin, kuorinnan, tehotiivisteen, naamion ja loppuvoiteen kevyellä hieronnalla.
45,00 €
Naisten Fresh Up -kasvohoito
Naisten Fresh up-kasvohoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää analyysin, kuorinnan, tehotiivisteen, naamion ja loppuvoiteen kevyellä hieronnalla.
45,00 €
Hetken kasvohoito
Kirkastava ja kosteuttava pikakasvohoito sisältää tehokkaan Yon-ka happokuorinnan, ihon tarpeita vastaavan tehotiivisteen sekä naamion ja kevyen hieronnan loppuvoiteella.
85,00 €
Kasvojen lymfahieronta
Lymfahieronta on kevyesti käsin tehty hieronta, joka saa aineenvaihdunnan tehostumaan koko vartalossa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvovoiteet, kasvohieronnan, päähieronnan ja hartiahieronnan.
75,00 €
Erikoiskasvohoito, kirkastava Yon-ka Alpha Vital
Tehokas hedelmänhappoja sisältävä hoito, joka parantaa ihon rakennetta pitkäkestoisesti, uudistaa, elvyttää, kosteuttaa, ravitsee ja suojaa. Hoitoon kuulu alkupuhdistus kuorinnalla 2 kertaa, kasvohieronta ja kauneushoitolakäyttöön tarkoitettu kosteuttava kasvomaski "Masque Modelant", lopuksi voide ja aurinkosuojavoide. Ei sisällä peruspuhdistusta. Voit kuitenkin varata sen lisäpalveluna 15 min 12 eur.
109,00 €
Erikoiskasvohoito, kiinteyttävä Yon-ka Optimizer
Ihonhoito ikääntymistä vastaan. Uudistaa, kiinteyttävä ja korjaa sekä kosteuttaa ja tasoittaa. Tehdään alkupuhdistus, kuorinta kaksi kerta ja kasvohieronta ja kauneushoitolakäyttöön tarkoitettu kiinteyttävä kasvomaski "Masque Lift". Erikoistuotteina Yon-Ka Advanced Optimizer voiteet ja seerumit. Ei sisällä peruspuhdistusta. Voit kuitenkin varata se lisäpalveluna 15 min 12 eur.
109,00 €
Kasvohoito, joka kuuluu Kokovartalohierontapakettiin
Täydellinen kasvohoito puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen hieronnan, naamion ja kokovartalohieronnan ja loppuvoiteen.
35,00 €
HierontaHinta alk.
Thaimaalainen hieronta
Perinteisessä thai-hieronnassa vartaloa venytellään ja painellaan käsillä ja jaloilla. Kohteena ovat kehon läpi kulkevat energialinjat.
69,00 €
Thaimaalainen hieronta, täydempi
Thaimaalainen hieronta on koko kehon pehmentävä ja rentouttava lihashieronta. Lihaksia pehmennetään ja venytellään. Auttaa parantamaan, jos lihakset ovat jumissa. Hoidon päätteeksi päähieronta ja hartiahieronta.
94,00 €
Thaimaalainen hieronta, täydellinen
Täydellinen Thaimaalainen hieronta on koko kehon pehmentävä ja rentouttava lihashieronta. Vartaloa venytellään ja hierotaan. Hieronta aloitetaan jalkahieronnalla, jatketaan selänhieronnalla, päähieronnalla, käsienhieronnalla ja vatsanhieronnalla. Hoidon päätteeksi vielä päähieronta ja hartiahieronta.
119,00 €
Öljyhieronta ja kuivaharjauskuorinta
Hoito aloitetaan kuivaharjauskuorinnalla, joka poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Iho tuntuu pehmeältä. Hoito sisältää Phyto-Bain-jalkarentoutuksella, jalkahieronnan ja kokovartalohieronnan. Hoidon päätteeksi päähieronta.
69,00 €
Kokovaralohierontapaketti E-passi/Smartum-maksuna
Hoito aloitetaan kuivaharjauskuorinnalla, joka poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Iho tuntuu pehmeältä. Hoito sisältää jalkakylvetyksen, jalkahieronnan ja kokovartalohieronnan. Lisäksi vatsahieronta. Hoidon päätteeksi päähieronta.
94,00 €
Öljyhieronta ja kuivaharjauskuorinta, täydellinen
Hoito aloitetaan kuivaharjauskuorinnalla, joka poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Iho tuntuu pehmeältä. Hoidon jälkeen olo tuntuu hyvältä ja rentoutuneelta. Hoito sisältää jalkakylvetyksen, jalkahieronnan ja kokovartalohieronnan. Hoidon päätteeksi päähieronta ja hartiahieronta.
119,00 €
Klassinen hieronta ja kuivaharjauskuorinta, perustaso
Klassinen hieronta on koko kehoa rentouttava lihashieronta. Vilkastuttaa verenkiertoa. Hoito aloitetaan Phyto-Bain-jalkarentoutuksella ja kuivaharjauskuorinnalla. Hoidon päätteeksi kokovartalohieronta.
69,00 €
Aromaterapiahieronta Hyvinvointia (Relax Aroma Fusion)
Aromaterapiahieronta on runsaasti tuoksuva, koko kehoa rentouttava hoito. Aromahieronta perustuu kasveista puristettujen eteeristen öljyjen hoitaviin vaikutuksiin. Tehostaa verenkiertoa ja poistaa stressiä. Hoito aloitetaan Phyto-Bain-jalkarentoutuksella ja koko vartalohieronnalla.
79,00 €
Lämmin kookosöljyhieronta ja kuivaharjauskuorinta
Lämminkookosöljyhieronta kosteuttaa ja ravitsee ihoa, imeytyy hyvin ja pehmentää lihaksia nopeasti. Hoito aloitetaan kuivaharjauskuorinnalla, Phyto-Bain-alkarentoutuksella ja kokovartalohieronnalla. Hoidon päätteeksi istuen hetken hartia- ja päähieronta.
79,00 €
Lämminöljyhieronta ja kuivaharjauskuorinta
Kuumaöljyhieronta on rentouttava hieronta, joka rauhoittaa lihasväsymystä, parantaa joustavuutta, vahvistaa immuniteettia ja ravitsee ihoa. Hoito aloitetaan Phyto-Bain-jalkarentoutuksella ja kuivaharjauskuorinnalla jatkuen kokovartalohieronnalla. Hoidon päätteeksi istuen vielä hetken hartia- ja päähieronta.
79,00 €
Hemmotteleva kuumakivihieronta
Hemmotteleva kuumakivihieronta on rentouttava hieronta, joka rauhoittaa lihasväsymystä, parantaa joustavuutta, vahvistaa immuniteettiä ja ravitsee ihoa. Kesto 60 min.
79,00 €
Intialainen päähieronta (lyhyt käsi- ja jalkahieronta)
Koko keho toimii paremmin ja stressi poistuu intialaisessa päähieronnassa. Hoidon aikana asiakas istuu. Hoidon päätteeksi lyhyt käsien- ja jalkahieronta.
69,00 €
Pään ja hartioiden hieronta
Parantaa hartiajumeja ja rentouttaa oloa. Hoitoon kuuluu hartiahieronta, päähieronta ja selän sekä käsihieronta.
69,00 €
Hoidon jälkeen lisähieronta
Kun asiakas haluaa hoidon jälkeen vielä vähän lisää aikaa hierontaan esim. päähieronta ja hartia hieronta.
12,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Manikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, hieronta, lakkaus valinnaisella värillä sekä käsivoide.
45,00 €
Spa manikyyri
Käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, käsien hieronta, rasvaus, sekä lakkaus valinnaisella värillä. Lopuksi hetken hemmotteleva niskahieronta.
60,00 €
Pitkä käsien hoito
Käsien hoidossa käytettävät tuotteet kosteuttavat ihoa ja lopputulos on silkkisen pehmeä. Käsiä hemmotteleva hoito sisältää kynsien viilauksen, kylvetyksen, kynsinauhojen siistimisen sekä käsien hieronnan ja kynsien lakkauksen. Lisäksi hoitoon kuuluu tehokosteuttava käsien naamio tai käsien kuorinta ja parafiinihoito. Kynsilakan asiakas saa hoidon päätteeksi mukaansa.
65,00 €
Hemmotteluhetki käsille ja jaloille samanaikaisesti
Käsien kynsien leikkaus ja siistiminen, naamio ja lakkaus sekä hieronta. Jalkojen kylpy ja kuorinta, jalkojen kynsien leikkaus ja poraaminen, lakkaus ja hieronta. Kynsilakan asiakas saa hoidon päätteeksi mukaansa.
89,00 €
Lisäpalveluna kynsien koristelakkaus
Kynsien peruslakkauksen päälle voi tehdä kaunistavan koristelakkauksen tai koristekuvioinnin.
20,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta
69,00 €
Jalkahoito, täydempi
Jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, naamio, hieronta. Hoidon päätteeksi asiakas saa kynsilakan mukaansa.
85,00 €
Jalkahieronta ja kuivaharjaus
Jalkahieronta vaikuttaa koko vartalon hyvinvointiin. Hoito sisältä jalkojen kylvetyksen, kuivaharjauksen ja jalkahieronnan. Hoidon päätteeksi istuen hetken hartia- ja päähieronta.
69,00 €
Jalkahieronta ja kuumakivihieronta
Täydellinen jalkahieronta. Hoito sisältä kylvetyksen, kuumakivihieronnan, jalkahieronnan. Hoidon päätteeksi istuen hetken hartia ja päähieronta.
79,00 €
Parafiinininaamio jaloille, jalkohoito ja hieronta
Täydellisen jalkahoidon jälkeen jalat tuntuvat kevyitä ja näyttävät huolitelluita ja kauniita. Hoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan kovettumien poiston, kynsiennauhojen siistimisen, parafiininaamion, lakkauksen ja rentouttavan jalkahieronnan. Hoidon päätteeksi asiakas saa kynsilakan mukaansa.
99,00 €
Varpaankynsien ohennus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien lakkaus ja voide.
45,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Selän mekaaninen ihon puhdistus ja hieronta
Pehmentää selän ihon ja poistaa karheuden. Selän alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus ja selän naamio. Päätteeksi hieronta noin 20 min.
75,00 €
Selän timanttihionta ja hieronta
Timanttihionta on tehokas, ihon epätasaisuuksia ja arpia ,sekä laajentuneita huokosia tasoittava hoitomenetelmä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, selkänaamion ja loppuvoiteen. Päätteeksi hieronta noin 30 min.
75,00 €
Detox Aroma fusion
Vartalon detox-hoito aktivoi aineenvaihduntaa tehokkaasti. Aloitetaan merisuolakuorinnalla, joka kirkastaa ihoa ja poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Sopii erinomaisesti 3-6 kerran kehon puhdistuskuuriin. Sitä voi käyttää tukemaan myös selluliitin hoitoa.
90,00 €
Kosteuttava Aroma fusion
Hydration-vartalohoito kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Hoito aloitetaan merisuolakuorinnalla. Yon-ka sarja kirkastaa ihoa, poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta sekä parantaa muiden aineiden imeytymistä. kuorinnan jälkeen iholle levitetään lämmin tehokosteuttava naamio.
90,00 €
Banner